Houd uw auto in topconditie met
een apk van Vakgarage van der Meer

Algemene Periodieke Keuring (APK)

Kies voor een apk-keuring bij Vakgarage van der Meer en u weet direct waar u aan toe bent. Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Vakgarage van der Meer verzorgt de apk-keuring van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs. Maak daarom snel online een afspraak.

Wat is een apk-keuring?

De apk staat voor algemene periodieke keuring. De apk-keuring is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, op de juiste manier staat geregistreerd en voldoet aan de milieunormen. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud door Vakgarage van der Meer blijft slim.

Uw apk-keuring: tips

Zorg ervoor dat uw auto op tijd wordt gekeurd voor de apk. Neem uw kentekenbewijs mee wanneer u uw auto bij ons brengt voor een apk-keuring. Na de apk-keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit keuringsrapport goed, zelfs als uw auto is afgekeurd. U moet het rapport van de apk-keuring namelijk bij u hebben tijdens het rijden!

Afspraak maken

058 – 256 22 11
Rinia van Nautaweg 4b
9061 AE Giekerk

Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag
van 08.00 tot 18.00 uur