Onderhoud door professionele monteurs
in een moderne garage

Onderhoud & Reparatie

Voorkomen is beter dan genezen! Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Vakgarage van der Meer aan het juiste adres. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet wat het onderhoud gaat kosten. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt: Vakgarage is altijd de beste keus.

Waarom is auto-onderhoud belangrijk?

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen. Een onnodig dure reparatie is het gevolg. Daarom adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is, afhankelijk van de kilometerstand, één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig.

Grote beurt en kleine beurt voor uw auto

Met de grote beurt van Vakgarage van der Meer kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijk staat verkeert. Olie, filters en bougies worden vervangen, overige vloeistoffen worden bijgevuld en alle onderdelen van uw auto worden gecontroleerd.
Daarnaast bieden we een betrouwbare kleine beurt waarbij olie wordt ververst en uw auto op tientallen punten wordt gecontroleerd. Met Vakgarage van der Meer gaat u altijd veilig de weg op.

Waarom auto-onderhoud bij Vakgarage van der Meer?

Bij Vakgarage van der Meer werken echte vakmensen. We hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kunnen we bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen.

Afspraak maken

058 – 256 22 11
Rinia van Nautaweg 4b
9061 AE Giekerk

Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag
van 08.00 tot 18.00 uur