Kleine beurt in Gytsjerk

Bij Vakgarage Van Der Meer wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Van Der Meer niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Van Der Meer voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Gytsjerk altijd langs Vakgarage Van Der Meer om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Gytsjerk? Kom dan langs Rinia Van Nautaweg 4b in Gytsjerk (Friesland). Of neem contact op via mail info@vakgaragevandermeer.nl of bel naar 058-2562211.

Contactgegevens

Vakgarage Van Der Meer
Rinia Van Nautaweg 4b
9061 AE Gytsjerk

tel.: 058-2562211
mail: info@vakgaragevandermeer.nl