Header_wasstraat_VanderMeer.png

Wasstraat Vakgarage van der Meer

Voertuigen tot 2,80 meter hoog en 2,60 meter breed.

In Gytsjerk, achter Vakgarage van der Meer aan de Rinia van Nautaweg, kunt u terecht bij Carwash Gytsjerk voor het grondig schoonmaken van uw auto. Wij beschikken namelijk over een hypermoderne volautomatische wasstraat, welke volledig krasvrij wast!

Zowel in de winter als in de zomer kunnen wij u van dienst zijn. In de winter is het van belang om uw auto en de onderkant daarvan regelmatig te laten wassen. In pekelperiodes voorkomt dit namelijk roestvorming. Door een combinatie van een goede droger en een vorstbeveiliging in het complex, kunt u zelfs met vorst uw auto komen wassen!

Ten alle tijde adviseren wij uw auto alvorens de wasstraat in te rijden, voor te spoelen in de voorspoelhal. Zowel wielvuil, vogelpoep en insecten moeten met respectievelijk velgen- en/of insectenverwijderaar voorbehandeld worden om verzekerd te zijn van een grondige reiniging.

Wij bieden zeer gevarieerde wasprogramma’s. Van alleen wassen (met of zonder drogen) tot en met een programma die de onderkant van uw auto schoonwast en een wax-beschermingslaag op uw lak aanbrengt en tegelijkertijd inpoetst.

Scroll naar beneden voor de openingstijden.

BEKIJK OOK ONZE VOORDEELKAART

Lees hier meer over onze stofzuigers

Lees hier meer over onze wasboxen

VG_vandermeer_wasstraat_1.jpg

Adres en openingstijden

Adres 058 – 256 22 11
Rinia van Nautaweg 4b
9061 AE Giekerk
Openingstijden Wasstraat

 

Maandag tot en met zaterdag

van 08.00 uur tot 18.00 uur

 

Openingstijden Wasboxen 24 uur / 7 dagen in de week

 

Openingstijden Interieur

 

24 uur / 7 dagen in de week